Bästa Massage Stockholm.

Bli diplomerad friskvårdsmassör för att erbjuda bästa massage i Stockholm.

Välkommen till Stockholm Massage Academy. Hos oss kan du gå vår populära intensivkurs för att bli diplomerad friskvårdsmassör. Kursen består utav två kursdagar, 8 timmar per dag, samt så ingår en självstudie på 100 timmar där du på egen hand kan öva på dina nya färdigheter. Kontakta oss eller boka din plats!

 

10 års erfarenhet.

Stockholm Massage Academy har sedan 10 år tillbaka arbetat som massör på både artister och programledare från diverse kända tv-produktioner, bland annat Melodifestivalen. Vår legitimitet, professionalitet och erfarenhet har givit oss de verktygen för att kunna erbjuda bästa massage i Stockholm; nu är det din tur att kunna erbjuda densamma.

Stefan Malmsten – din kursledare.

Stefan Malmsten är din chefsinstruktör och kursledare med energi, passion och kunskap. Med lång erfarenhet i branschen kommer Stefan att illustrera diverse grepp, tekniker, metoder och knep, samt förklara hur man på bästa sätt kan gå tillväga för att arbeta som massör, starta eget, med mera.

9.8 i betyg från 343 omdömen!

Våra elever älskar vår utbildning.

 • En helt fantastiskt lärorik helg, jag rekommenderar Stockholm Massage Academy varmt!   Läs fler recensioner här
 • Stefan som håller i kursen och som grundat SMA är en oustanding läromästare. Han förklarar ingående om alla tekniker, ger direkt feedback på det man som elev utför under kursen, han är noga med att alla förstått vad massagen går ut på. Kompendiet som man får är bra utformat där man kan skriva egna anteckningar och "kom i håg". Det är bra pauser och tid för att äta lunch. Orden "Men det fattar ni! Klingar gott i salen:) Tack för en fantastisk helg med ny kunskap och nya vänner/kollegor.   Läs fler recensioner här
 • Det klart att Stockholm Massage Academy AB ska får och inte . vill tacka våran skönaste kursledare Stefan Malmsten och alla ödmjuka elever för en jätte trevlig helg.   Läs fler recensioner här
 • Har varit en helt otrolig helg med mycket massage. Får lära sig massor på kort tid. man klara de för Stefan är en kanon lärare.☺️ Om man har tänkt att gå en kurs så är de den här kursen man ska gå helt klart finns ingen annan ⭐⭐

  Läs fler recensioner här
 • En utbildning för alla! Är du minsta intresserad av massage är denna utbildning ett måste! Du får lära dig massor, mer än jag trodde var möjligt på en helg!

  Läs fler recensioner här
 • On my way back to Malmö after 2 beautiful day's with the passionated and energetic Stefan as leader of the course. I can highly recommend this intensive course to anyone who wants to learn more about massage and whom ever needs a diploma. A great way to start your own buisness easy and handy. Don't miss out!

  Läs fler recensioner här
 • Jag kan bara säga till alla som funderar på att bli massörer. Gå denna kurs, för den är så bra. Två intensivdagar som gett mig så mycket kunskap. Stefan som håller i kursen är en sån duktig lärare. Han ger bra feedback och dessutom säger hur man ska stå. Han visar tydligt med alla massagegrepp. Känner man sig osäker så frågar man bara och han hjälper glatt till. Sen är Stefan en härlig lärare som även får oss elever till ett gott skratt. Han visar hur man ska göra och inte göra( när han visar hur man inte ska göra så gör han roliga miner och bjuder på sig själv och man får sig ett gott skratt. Man har roligt tillsammans. Alla som är med i kursen kommer varandra så nära varandra. Man skrattar tillsammans. Jag ger kursen 10 stjärnor av 10 :-)

  Läs fler recensioner här
 

Du finner oss centralt.

Våra kurser hålls i Stockholm på Clarion Hotel, där vi tillsammans i grupp upptäcker massagens många funktioner och grepp. Boka din plats idag innan platserna tar slut.

 

Bästa Massage Stockholm.

Bli diplomerad friskvårdsmassör för att erbjuda bästa massage i Stockholm.

Drivkraft, hälsa och starta eget.

För att erbjuda patienter bästa massage i Stockholm behövs inte bara kännedom och teknik, utan även personlig hälsa och drivkraft. Stockholm Massage Academy förenar alla dessa aspekter, och förklarar och diskuterar hur ni på bästa sätt kan ta steget vidare för att arbeta som friskvårdsmassör eller starta eget. Tillsammans upptäcker vi möjligheter och diskuterar kundbemötande, kundförhållning, hur ni som friskvårdsmassör bidrar till en lättare vardag, och många andra relevanta och intressanta frågor.

Kom igång redan idag! Kontakta oss idag för att gå vår massageterapeututbildning, så att du kan erbjuda bästa massage i Stockholm.

93% klarar diplomprovet. Nu är det din tur.

På vår populära intensivkurs så klarar 93% utav eleverna diplomprovet. De elever som inte klarar av provet får chansen att testa sina färdigheter igen vid nästa provtillfälle, helt utan extra kostnad. Vid lyckat prov skickas diplomet via post hem till eleverna.

I vår kurs ingår även en praktik på 100 timmar. Denna period, som efterföljer kursens slut som är 2 dagar, 8 timmar per dag, så får eleven använda dessa 100 timmar för att utforska alla de teknikerna, metoder, och de många greppen som vi har gått igenom tillsammans. Vanligen så övar elever på arbetskamrater och bekanta. När eleven är redo för slutprov kontaktar han eller hon Stockholm Massage Academy för att utföra slutprovet, varav får ansökas tidigast 1 månad efter avslutat kurs. Allt detta går vi igenom noggrant tillsammans på plats i Clarion Hotel.

Erbjud bästa massage i Stockholm, samt sprid hälsa och välmående genom att gå vår massageterapeut-utbildning. Boka din plats idag för att komma igång.

Hos oss får du kvalitet och värde.

Våra kurser är kvalitativa, spännande och energifyllda. Kursledare och instruktörer på Stockholm Massage Academy är erfarna, legitimerade massageterapeuter, som kommer att dela med sig och visa hur ni på egen hand kan sprida hälsa och välmående. Genom höga krav på instruktörer och motiverande lektioner får ni som elever som närvarar kursen kvalitet och värde för pengarna, samt välanvänd kunskap som räcker hela livet ut.

Att 93 procent utav de elever som går på vår massageutbildning får diplom är något vi är mycket stolta över, och nu är det din tur! Naturligtvis vill inte alla bli friskvårdsmassörer, utan många går även vår kurs för att utöka sina kunskaper inom massage för eget bruk, till exempel för att massera på sin man, fru, familj och bekanta.

Massage i Stockholm är mer eftertraktat.

Det har aldrig varit en bättre tid att utbilda sig till friskvårdsmassör. Genom ökad tillväxt och mer eftertraktade massagetillfällen söker alltfler bästa massage i Stockholm. Detta gäller för både privatpersoner såväl som för företag som önskar förbättra deras medarbetares produktivitet, prestation och hälsa. Som diplomerad friskvårdsmassör får ni chansen att arbeta på diverse företag, föreningar, kliniker, samt möjligheten att kunna starta eget.

Vare sig du vill arbeta som massör eller endast vill utöka dina kunskaper inom området så har du kommit helt rätt. Vi hjälper dig att komma igång.

Ta steget!

Boka din plats redan idag!


 
 
BOKA PLATS