Vill du bli Diplomerad Massör?

Toppen, då har du kommit helt rätt.

Vi på Massage Academy har i många år utbildat hundratals massörer från hela Sverige. Med vår populära intensivkurs som utspelar sig under två helgdagar så får eleven möjligheten att på kort tid lära sig grunderna för vad som krävs för att jobba som diplomerad friskvårdsmassör.

Det är en intensivkurs som avslutas med 100-timmar egen praktik för att sedan bli diplomerad massör.

Kort om kursen

Kursen fokuserar på klassisk svensk massage med avancerade massagegrepp, ansiktsmassage och fotmassage. Vi går också lätt igenom olika typer av triggerpunkter, töjningar och stretch. Genom genomgång av grundläggande anatomi och fysiologi så får eleven kunskaper för vad som är viktigt att tanka på och vilka kontraindikationer det finns för när man absolut inte ska massera någon.

  • 2 Intensivdagar på Clarion Hotell á 16h totalt.
  • Svensk Klassisk Massage
  • Stretch & töjningar
  • Genomgång av grundläggande anatomi och fysiologi
  • Helkroppsmassage inkl. fot- och ansiktsmassage
  • Så startar du eget företag

Efter utförd intensivutbildning så kommer eleven kunna utföra en komplett helkroppsmassage. Eleven blir sedan diplomerad massör efter att ha klarat ett enklare teoriprov och 100h egen praktik.

Kursen hålls på Clarion Hotell, Skanstull.


Starta eget och arbeta som diplomerad massör

För att underlätta för dig att kunna starta eget och få kunder så går vi också igenom korrekt och effektivt kundbemötande, integritet, etik och lite tips och tricks för hur ni kan lyckas arbeta som massörer.

Detta är särskilt populärt då det är många utbildade läkare, personliga tränare och livscoacher som ofta väljer att gå våra kurser för att använda i sitt yrke.


Stefan Malmsten – Din massageinstruktör

Den som håller i kursen är Stefan Malmsten som är en professionell massör med lång erfarenhet inom massage. Stefan, och Massage Academy, har i över 10 år ansvarat för massage av artister och programledare under Melodifestivalen. Stefan är en profil inom Klassisk Svenska Massage och en sann mästare i konsten att massera och bemöta kunder.

BOKA PLATS