Vill du också bli massör?

Har du ett intresse utav den mänskliga kroppen och vill veta mer hur massage kan få kroppen att fungera mer optimalt? Toppen, då har du kommit helt rätt!

Vi på Stockholm Massage Academy erbjuder en utav Sveriges mest populära utbildningar för dig som vill bli massör. Under loppet av två helgdagar går vi igenom grunderna i Svenska Klassisk Massage som ger dig det du behöver för att börja arbeta som diplomerad friskvårdsmassör.

Genom att gå denna kurs så kommer du få insikten, kunskapen och självförtroendet att utföra en komplett helkroppsmassage. Som diplomerad friskvårdsmassör så kommer du sedan kunna arbeta både förebyggande och ge friskvårdande massage

För dig som vill bli massör så består kursdagarna av 8h gemensam teori och praktik på Clarion Hotel i Stockholm. Efter kursen ska eleven utföra 100 timmar praktik på egen hand för att sedan skicka in ett videoprov för att sedan erhålla diplom för uppvisade kunskaper. Genom att gå kursen så kan du som vill bli massör börja arbeta som massör på företag, spa- och skönhetssalonger samt utföra massage i egen regi.

Vi kommer gå igenom följande:

 • Svensk Klassisk Massage
 • Diverse Grepp (avancerade)
 • Taktil Massage
 • Ansiktsmassage
 • Massage av fötter
 • Triggerpunktsmassage

 • Stretch & Töj
 • Grundläggande Anatomi/Fysiologi
 • Kontraindikationer
 • Kundbemötande/Integritet/Etik
 • Hälsa/Motivation
 • Starta/Driva företag

Massörer på Melodifestivalen

Stefan Malmsten, är en utav de lärare som håller i utbildningen. Han har lång erfarenhet som massör och har bred och djup erfarenhet inom klassisk svensk massage. Stockholm Massage Academy har i över 10 år varit ansvariga massörer för såväl artister och programledare för SVTs största produktion Melodifestivalen.


Diplom

Efter godkänd teori- och praktikprov som skickas in på distans så kan du med stolthet bära titeln "Diplomerad Friskvårdsmassör". Vi är också noga med att ge av våra erfarenheter och kontaktnät så ni får en god plattform att utvecklas vidare och kunna börja arbeta som massörer.


Litteratur

Kurslitteratur med teori och praktiska genomgångar och bilder erhålls under kursdagarna.


Finansiering

Vi på Stockholm Massage Academy erbjuder er att dela uppbetalningen samt andra finansieringsalternativ via bland annat Klarna. Kontakta oss för mer information.

9.8 i betyg från 343 omdömen!

Våra elever älskar vår utbildning.

 • En helt fantastiskt lärorik helg, jag rekommenderar Stockholm Massage Academy varmt!   Läs fler recensioner här
 • Stefan som håller i kursen och som grundat SMA är en oustanding läromästare. Han förklarar ingående om alla tekniker, ger direkt feedback på det man som elev utför under kursen, han är noga med att alla förstått vad massagen går ut på. Kompendiet som man får är bra utformat där man kan skriva egna anteckningar och "kom i håg". Det är bra pauser och tid för att äta lunch. Orden "Men det fattar ni! Klingar gott i salen:) Tack för en fantastisk helg med ny kunskap och nya vänner/kollegor.   Läs fler recensioner här
 • Det klart att Stockholm Massage Academy AB ska får och inte . vill tacka våran skönaste kursledare Stefan Malmsten och alla ödmjuka elever för en jätte trevlig helg.   Läs fler recensioner här
 • Har varit en helt otrolig helg med mycket massage. Får lära sig massor på kort tid. man klara de för Stefan är en kanon lärare.☺️ Om man har tänkt att gå en kurs så är de den här kursen man ska gå helt klart finns ingen annan ⭐⭐

  Läs fler recensioner här
 • En utbildning för alla! Är du minsta intresserad av massage är denna utbildning ett måste! Du får lära dig massor, mer än jag trodde var möjligt på en helg!

  Läs fler recensioner här
 • On my way back to Malmö after 2 beautiful day's with the passionated and energetic Stefan as leader of the course. I can highly recommend this intensive course to anyone who wants to learn more about massage and whom ever needs a diploma. A great way to start your own buisness easy and handy. Don't miss out!

  Läs fler recensioner här
 • Jag kan bara säga till alla som funderar på att bli massörer. Gå denna kurs, för den är så bra. Två intensivdagar som gett mig så mycket kunskap. Stefan som håller i kursen är en sån duktig lärare. Han ger bra feedback och dessutom säger hur man ska stå. Han visar tydligt med alla massagegrepp. Känner man sig osäker så frågar man bara och han hjälper glatt till. Sen är Stefan en härlig lärare som även får oss elever till ett gott skratt. Han visar hur man ska göra och inte göra( när han visar hur man inte ska göra så gör han roliga miner och bjuder på sig själv och man får sig ett gott skratt. Man har roligt tillsammans. Alla som är med i kursen kommer varandra så nära varandra. Man skrattar tillsammans. Jag ger kursen 10 stjärnor av 10 :-)

  Läs fler recensioner här

Ta steget!

Boka din plats redan idag!


 
 
BOKA PLATS