Certifierad massör utbildning

Massage Academy erbjuder certifierad massör utbildning i Stockholm.

Välkommen till oss på Stockholm Massage Academy. Vi på Massage Academy är erfarna och specialister på utbildningar och kurser för er som vill utbilda er inom coaching, friskvård, massage.

 

Stockholm Massage Academy har 10 års erfarenhet.

Vi på Massage Academy erbjuder massageutbildning samt kurser inom massage på alla nivåer och alla är välkomna att söka in. Vi på Massage Academy erbjuder allt från utbildningar till kortare kurser som massör för nybörjare, samtidigt så ordnar vi ett antal utbildningar för elever som vill vidareutbilda sig som massageterapeuter.

Stefan Malmsten – din kursledare.

Stefan Malmsten är din chefsinstruktör och kursledare med energi, passion och kunskap. Med lång erfarenhet i branschen kommer Stefan att illustrera diverse grepp, tekniker, metoder och knep, samt förklara hur man på bästa sätt kan gå tillväga för att arbeta som massör, starta eget, med mera.

9.8 i betyg från 343 omdömen!

Våra elever älskar vår utbildning.

 • En helt fantastiskt lärorik helg, jag rekommenderar Stockholm Massage Academy varmt!   Läs fler recensioner här
 • Stefan som håller i kursen och som grundat SMA är en oustanding läromästare. Han förklarar ingående om alla tekniker, ger direkt feedback på det man som elev utför under kursen, han är noga med att alla förstått vad massagen går ut på. Kompendiet som man får är bra utformat där man kan skriva egna anteckningar och "kom i håg". Det är bra pauser och tid för att äta lunch. Orden "Men det fattar ni! Klingar gott i salen:) Tack för en fantastisk helg med ny kunskap och nya vänner/kollegor.   Läs fler recensioner här
 • Det klart att Stockholm Massage Academy AB ska får och inte . vill tacka våran skönaste kursledare Stefan Malmsten och alla ödmjuka elever för en jätte trevlig helg.   Läs fler recensioner här
 • Har varit en helt otrolig helg med mycket massage. Får lära sig massor på kort tid. man klara de för Stefan är en kanon lärare.☺️ Om man har tänkt att gå en kurs så är de den här kursen man ska gå helt klart finns ingen annan ⭐⭐

  Läs fler recensioner här
 • En utbildning för alla! Är du minsta intresserad av massage är denna utbildning ett måste! Du får lära dig massor, mer än jag trodde var möjligt på en helg!

  Läs fler recensioner här
 • On my way back to Malmö after 2 beautiful day's with the passionated and energetic Stefan as leader of the course. I can highly recommend this intensive course to anyone who wants to learn more about massage and whom ever needs a diploma. A great way to start your own buisness easy and handy. Don't miss out!

  Läs fler recensioner här
 • Jag kan bara säga till alla som funderar på att bli massörer. Gå denna kurs, för den är så bra. Två intensivdagar som gett mig så mycket kunskap. Stefan som håller i kursen är en sån duktig lärare. Han ger bra feedback och dessutom säger hur man ska stå. Han visar tydligt med alla massagegrepp. Känner man sig osäker så frågar man bara och han hjälper glatt till. Sen är Stefan en härlig lärare som även får oss elever till ett gott skratt. Han visar hur man ska göra och inte göra( när han visar hur man inte ska göra så gör han roliga miner och bjuder på sig själv och man får sig ett gott skratt. Man har roligt tillsammans. Alla som är med i kursen kommer varandra så nära varandra. Man skrattar tillsammans. Jag ger kursen 10 stjärnor av 10 :-)

  Läs fler recensioner här
 

Du finner oss centralt.

Våra kurser hålls i Stockholm på Clarion Hotel, där vi tillsammans i grupp upptäcker massagens många funktioner och grepp. Boka din plats idag innan platserna tar slut. Vi ser fram emot er ansöka som certifierad massör.

 

Certifierad massör utbildning.

Förvandla er dröm som Certifierad massör i Stockholm.

Drivkraft, hälsa och starta eget.

Vi på Massage Academy har kontakter med massörer i arbetslivet inom friskvårdssektorn och har insett att det är stort behov av utbildade massörer som har brett kompetens. Vi erbjuder brett kunskap inom massageutbildning så att du kan arbeta inom flera olika områden som massör. Våra massörer är alltid eftertraktade. Efter din utbildning hos oss kan du naturligtvis starta eget som massageterapeut eller jobba på olika kliniker, Fitness och gym, Idrottsföreningar, företag med mycket mera.

Kom igång redan idag! Kontakta oss idag för att gå vår massageterapeututbildning, så att du kan erbjuda bästa massage i Stockholm.

93% klarar diplomprovet. Nu är det din tur.

Ta steget!

Boka din plats redan idag!


 
 
BOKA PLATS