Massage Terapi Utbildning.

Har du precis googlat "massage terapi utbildning" så har du kommit helt rätt! Hos oss kan du bli diplomerad friskvårdsmassör på en intensivkurs på 16 timmar (2 dagars-tillfälle). Kursen hålls i Clarion Hotel i Stockholm, och intensivkursen hålls utav Sveriges massageelit. Missa inte chansen, ansök till vår massage terapi utbildning idag för att säkerställa din plats.

Nu är det din tur att lära dig professionell massage. Anmäl dig till vår massage terapi utbildning redan idag eller hör av dig om du vill veta mer!


Pris: 7.690 kr inkl moms.

Kursmaterial & Diplomprov ingår!


JAG ÄR INTRESSERAD
 

Massage Terapi Utbildning.

Centralt på Clarion Hotel.

I 10 år har vår massage terapi utbildning skett i Clarion Hotels lokaler i Stockholm. Där har Stockholm Massage Academys utbildare och lärare visat och lärt ut elever olika verktyg såsom Svensk Klassisk Massage, diverse töjningar och stretcher, kraftigare grepp, med mera. Med lång erfarenhet säkerställer vi våra elever en professionell utbildning vars utlärda kunskaper håller professionell och hög standard på marknaden. Genom att gå vår massage terapi utbildning kan du som elev konkurrera på marknaden och starta eget, och får även kunskaper inom anatomi och fysiologi. Andra genomgångar och diskussioner innefattar kundbemötande och hur ni på bästa sätt löser de problem som kunden har, till exempel ont i muskler, spänningar, eller liknade.

 

En kurs på 2 dagar. Du är snabbt igång.

Vår massage terapi utbildning består utav en intensivkurs på 2 dagar, 8 timmar per dag, följt utav en självstudie på 100 timmar. På självstudien ska eleven på egen hand öva på de grepp och diverse övningar som vi gått igenom. Vanligen brukar eleverna öva på nära och kära. Efter detta följer ett diplomprov som gör eleven till diplomerad friskvårdsmassör.

Vi är stolta att meddela att, utav alla de som går vår massage terapi utbildning, så tar över 90% diplomet redan på första besöket. Ifall eleven inte skulle klara av provet på första försöket erbjuds en ny möjlighet vid nästa tillfälle, helt utan extra kostnad. Vi tar hand om våra elever och tror på en rättvis och smidig process. I intensivkursen kommer vi gå igenom följande och mer:

 • 2 Intensivdagar på Clarion Hotell á 16h totalt.
 • Svensk Klassisk Massage
 • Stretch & töjningar
 • Genomgång av grundläggande anatomi och fysiologi
 • Helkroppsmassage inkl. fot- och ansiktsmassage
 • Så startar du eget företag

9.8 i betyg från 343 omdömen!

Våra elever älskar vår Massage Terapi Utbildning.

 • En helt fantastiskt lärorik helg, jag rekommenderar Stockholm Massage Academy varmt!   Läs fler recensioner här
 • Stefan som håller i kursen och som grundat SMA är en oustanding läromästare. Han förklarar ingående om alla tekniker, ger direkt feedback på det man som elev utför under kursen, han är noga med att alla förstått vad massagen går ut på. Kompendiet som man får är bra utformat där man kan skriva egna anteckningar och "kom i håg". Det är bra pauser och tid för att äta lunch. Orden "Men det fattar ni! Klingar gott i salen:) Tack för en fantastisk helg med ny kunskap och nya vänner/kollegor.   Läs fler recensioner här
 • Det klart att Stockholm Massage Academy AB ska får och inte . vill tacka våran skönaste kursledare Stefan Malmsten och alla ödmjuka elever för en jätte trevlig helg.   Läs fler recensioner här
 • Har varit en helt otrolig helg med mycket massage. Får lära sig massor på kort tid. man klara de för Stefan är en kanon lärare.☺️ Om man har tänkt att gå en kurs så är de den här kursen man ska gå helt klart finns ingen annan ⭐⭐

  Läs fler recensioner här
 • En utbildning för alla! Är du minsta intresserad av massage är denna utbildning ett måste! Du får lära dig massor, mer än jag trodde var möjligt på en helg!

  Läs fler recensioner här
 • On my way back to Malmö after 2 beautiful day's with the passionated and energetic Stefan as leader of the course. I can highly recommend this intensive course to anyone who wants to learn more about massage and whom ever needs a diploma. A great way to start your own buisness easy and handy. Don't miss out!

  Läs fler recensioner här
 • Jag kan bara säga till alla som funderar på att bli massörer. Gå denna kurs, för den är så bra. Två intensivdagar som gett mig så mycket kunskap. Stefan som håller i kursen är en sån duktig lärare. Han ger bra feedback och dessutom säger hur man ska stå. Han visar tydligt med alla massagegrepp. Känner man sig osäker så frågar man bara och han hjälper glatt till. Sen är Stefan en härlig lärare som även får oss elever till ett gott skratt. Han visar hur man ska göra och inte göra( när han visar hur man inte ska göra så gör han roliga miner och bjuder på sig själv och man får sig ett gott skratt. Man har roligt tillsammans. Alla som är med i kursen kommer varandra så nära varandra. Man skrattar tillsammans. Jag ger kursen 10 stjärnor av 10 :-)

  Läs fler recensioner här

Ta steget!

Boka din plats redan idag!


 
 
BOKA PLATS