Massageterapeut Utbildning Göteborg.

Två dagars Intensivutbildning till Massageterapeut utbildning i Göteborg.

Varmt välkommen till en tvådagars Intensivutbildning till Diplomerad massageterapeut hos oss på Massage Academy i Göteborg!

Boka din plats redan idag eller kontakta oss för mer information!


Pris: 7.690 kr inkl moms.

Kursmaterial & Diplomprov ingår!


JAG ÄR INTRESSERAD
 

Massageterapeut Utbildning Göteborg med Massage Academy.

Vi erbjuder dig nu möjligheten att gå Intensivutbildningen Diplomerad Massageterapeut med oss på Massage Academy i Göteborg! Intensivkursen är förlagd centralt i Göteborg, fördelad på två heldagar. Under utbildningen går vi tillsammans igenom massagemetoder och tekniker och olika massagegrepp, så att du som massageterapeut med skicklighet, kvalitet och trygghet kan erbjuda massage på egen hand. Därutöver innefattar kursen 100 timmars självstudier där du sätter de metoder och färdigheter du tillskansat dig i kursen i praktiken.

 

Stefan Malmsten – din kursledare.

Kursledare och massagecoach är Stefan Malmsten som har lång erfarenhet och kompetens. Bland annat har Stefan medverkat som massör för programledare och artister från ett av vårt lands mest populära och största program - Melodifestivalen.

Tillsammans med Stefan och våra instruktörer stödjer vi dig på din resa mot att bli en professionell, diplomerad massageterapeut. Tillsammans går vi igenom olika massagetekniker innefattande Svensk Klassisk Massage, massagegrepp, ansiktsmassage, fotmassage, stretchövningar och andra grundläggande och nödvändiga kunskaper inom både anatomi och fysiologi.

9.8 i betyg från 343 omdömen!

Våra elever älskar vår utbildning.

 • En helt fantastiskt lärorik helg med en av dem mest inspirerande instruktörer jag träffat. Stefans energi fyllde hela rummet och smittade av sig på alla i hans närhet, underbart. Jag rekommenderar Stockholm Massage Academy varmt!   Läs fler recensioner här
 • Stefan som håller i kursen och som grundat SMA är en oustanding läromästare. Han förklarar ingående om alla tekniker, ger direkt feedback på det man som elev utför under kursen, han är noga med att alla förstått vad massagen går ut på. Kompendiet som man får är bra utformat där man kan skriva egna anteckningar och "kom i håg". Det är bra pauser och tid för att äta lunch. Orden "Men det fattar ni! Klingar gott i salen:) Tack för en fantastisk helg med ny kunskap och nya vänner/kollegor.   Läs fler recensioner här
 • Det klart att Stockholm Massage Academy AB ska får och inte . vill tacka våran skönaste kursledare Stefan Malmsten och alla ödmjuka elever för en jätte trevlig helg.   Läs fler recensioner här
 • Har varit en helt otrolig helg med mycket massage. Får lära sig massor på kort tid. man klara de för Stefan är en kanon lärare.☺️ Om man har tänkt att gå en kurs så är de den här kursen man ska gå helt klart finns ingen annan ⭐⭐

  Läs fler recensioner här
 • En utbildning för alla! Är du minsta intresserad av massage är denna utbildning ett måste! Du får lära dig massor, mer än jag trodde var möjligt på en helg!

  Läs fler recensioner här
 • On my way back to Malmö after 2 beautiful day's with the passionated and energetic Stefan as leader of the course. I can highly recommend this intensive course to anyone who wants to learn more about massage and whom ever needs a diploma. A great way to start your own buisness easy and handy. Don't miss out!

  Läs fler recensioner här
 • Jag kan bara säga till alla som funderar på att bli massörer. Gå denna kurs, för den är så bra. Två intensivdagar som gett mig så mycket kunskap. Stefan som håller i kursen är en sån duktig lärare. Han ger bra feedback och dessutom säger hur man ska stå. Han visar tydligt med alla massagegrepp. Känner man sig osäker så frågar man bara och han hjälper glatt till. Sen är Stefan en härlig lärare som även får oss elever till ett gott skratt. Han visar hur man ska göra och inte göra( när han visar hur man inte ska göra så gör han roliga miner och bjuder på sig själv och man får sig ett gott skratt. Man har roligt tillsammans. Alla som är med i kursen kommer varandra så nära varandra. Man skrattar tillsammans. Jag ger kursen 10 stjärnor av 10 :-)

  Läs fler recensioner här
 

Är du redo?

Målet är att du efter att ha avslutat intensivutbildningen Diplomerad massageterapeut skall ha lärt dig det du behöver för att kunna påbörja arbetet som professionell massör. I utbildningen får du utforska och lära dig olika massagetekniker och metoder, blir trygg i olika högeffektiva redskap för muskelbehandling, hur du arbetar med stretchpunkter, töjningar och olika behandlingssätt.

Varmt välkommen till att boka en plats redan idag, eller kontakta oss för ytterligare information!

 
BOKA PLATS