Massageterapeut Utbildning Stockholm

Intensiv Massageterapeut utbildning i Stockholm under två dagar.

Är det din tur att bli massör? Gå på massageterapeut utbildning i Stockholm med Massage Academy, en intensiv utbildning som gör dig till diplomerad massageterapeut!


Pris: 7.690 kr inkl moms.

Kursmaterial & Diplomprov ingår!


JAG ÄR INTRESSERAD

Massageterapeut utbildning Stockholm.

Välkommen till oss på Massage Academy! För dig som vill arbeta som massör genom att hela och förbättra människors vardag har du kommit helt rätt. Vår erfarenhet sträcker sig många år bakåt, och de senaste tio åren har vi hjälpt allt från artister och programledare från Sveriges största tv-produktioner, så du är i helt rätt händer!

9.8 i betyg från 343 omdömen!

Våra elever älskar vår utbildning.

 • En helt fantastiskt lärorik helg, jag rekommenderar Stockholm Massage Academy varmt!   Läs fler recensioner här
 • Stefan som håller i kursen och som grundat SMA är en oustanding läromästare. Han förklarar ingående om alla tekniker, ger direkt feedback på det man som elev utför under kursen, han är noga med att alla förstått vad massagen går ut på. Kompendiet som man får är bra utformat där man kan skriva egna anteckningar och "kom i håg". Det är bra pauser och tid för att äta lunch. Orden "Men det fattar ni! Klingar gott i salen:) Tack för en fantastisk helg med ny kunskap och nya vänner/kollegor.   Läs fler recensioner här
 • Det klart att Stockholm Massage Academy AB ska får och inte . vill tacka våran skönaste kursledare Stefan Malmsten och alla ödmjuka elever för en jätte trevlig helg.   Läs fler recensioner här
 • Har varit en helt otrolig helg med mycket massage. Får lära sig massor på kort tid. man klara de för Stefan är en kanon lärare.☺️ Om man har tänkt att gå en kurs så är de den här kursen man ska gå helt klart finns ingen annan ⭐⭐

  Läs fler recensioner här
 • En utbildning för alla! Är du minsta intresserad av massage är denna utbildning ett måste! Du får lära dig massor, mer än jag trodde var möjligt på en helg!

  Läs fler recensioner här
 • On my way back to Malmö after 2 beautiful day's with the passionated and energetic Stefan as leader of the course. I can highly recommend this intensive course to anyone who wants to learn more about massage and whom ever needs a diploma. A great way to start your own buisness easy and handy. Don't miss out!

  Läs fler recensioner här
 • Jag kan bara säga till alla som funderar på att bli massörer. Gå denna kurs, för den är så bra. Två intensivdagar som gett mig så mycket kunskap. Stefan som håller i kursen är en sån duktig lärare. Han ger bra feedback och dessutom säger hur man ska stå. Han visar tydligt med alla massagegrepp. Känner man sig osäker så frågar man bara och han hjälper glatt till. Sen är Stefan en härlig lärare som även får oss elever till ett gott skratt. Han visar hur man ska göra och inte göra( när han visar hur man inte ska göra så gör han roliga miner och bjuder på sig själv och man får sig ett gott skratt. Man har roligt tillsammans. Alla som är med i kursen kommer varandra så nära varandra. Man skrattar tillsammans. Jag ger kursen 10 stjärnor av 10 :-)

  Läs fler recensioner här

2 kursdagar. 8 timmar per dag. Professionella kursledare.

Våra kursledare och instruktörer hjälper dig att bli en professionell, diplomerad massageterapeut. Tillsammans med dig går vi igenom diverse massage-tekniker såsom Svensk Klassisk Massage, massagegrepp, ansiktsmassage, fotmassage, samt stretchövningar och grundläggande kunskaper inom anatomi och fysiologi. Vårt mål är att, under denna massageterapeut utbildning i Stockholm, att lära dig all den kunskap du behöver för att direkt kunna börja arbeta som professionell massör. Vi kommer att inspirera dig och tillsammans upptäcka olika tekniker och metoder, och ge högeffektiva redskap för muskelbehandling, stretchpunkter och töjningar, strategier och handlingssätt.


Inte bara massage. Motivation, hälsa och driva eget.

Kunskap betyder ingenting utan motivation och hälsa. Därför har vi på Massage Academy, genom vår massageterapeut utbildning i Stockholm, valt att inkorporera hälsofrågor och motivation, samt berättar hur ni tar steget vidare för att starta och driva eget företag som massageterapeut. Frågor och strategier som, Hur bemöter man en kund? Vilka frågor ska man ställa? Hur förhåller man sig till dessa? Hur kan jag främja mig själv som egenföretagare för att få framgång och stå på egna fötter? Vad är effekterna med mitt arbete, och hur bidrar jag till människors vardag? Detta är frågor som vi kommer att diskutera och gå igenom, och tillsammans upptäcka tillvägagångssätt och tekniker för en lyckad framtid som du kan trivas i.

Sätt igång redan idag! Kontakta oss idag för att gå vår massageterapeut utbildning i Stockholm.

93% klarar diplomprovet. Nu är det din tur.

Efter att våra elever har slutfört kursen efterföljer en praktikperiod som är på 100 timmar. Dessa 100 timmar ska eleven, på egen hand och med eget ansvar, använda de kunskaper och metoder han eller hon lärt sig under kursens gång på patienter. Vanligen övar våra elever på familj eller kollegor.

När eleven känner att de kunskaper och metoder vi gått igenom är bemästrade kontaktar eleven Massage Academy för sitt diplomprov, som tidigast kan sökas en månad efter avslutad kurs. Vi är stolta att meddela att 93 procent utav våra elever som gått vår massageterapeut utbildning klarar diplomprovet redan på första försöket. Ifall eleven inte skulle klara av provet på första försöket får man göra omprov vid ett nytt tillfälle, helt utan extra kostnad. Våra elever är inspirerade och motiverade, och erhåller vetskapen och kunnandet att driva eget samt sprida hälsa och välmående genom massage.

Massageterapeut utbildning i Stockholm.

Intensiv Massageterapeut utbildning i Stockholm under två dagar.

Vi står för kvalitet. Vi erbjuder värde.

Våra kurser i Stockholm består utav 2 dagars intensiv massageterapeut utbildning, 8 timmar per dag, och är fullpackade med kvalitet och värde. Massage Academys chefsinstruktörer och kursledare är alla legitimerade och utbildade massageterapeuter, och har lång erfarenhet inom massage och hälsa. Vi ställer höga krav på våra instruktörer, så att våra elever ska få de bästa förutsättningarna genom gedigen, professionell kvalité. Vi är väldigt stolta att 93 procent utav våra elever får diplom efter diplomprovet, och nu är det din tur.

Vår massageterapeut utbildning i Stockholm hålls på Clarion Hotel. Kom igång direkt så kör vi igång! Kontakta våra specialister på Massage Academy redan idag.

Massörer är mer eftertraktade.

Tiden är inne att ta steget! Friskvårdsbranschen är under konstant tillväxt och blir mer och mer eftertraktat. Detta stämmer överens inte bara hos privatpersoner, utan även företag som vill främja sina medarbetares hälsa, vilket ökar deras välmående såväl som motivation och prestation. När du har avslutat vår massageterapeut utbildning i Stockholm kan du arbeta på exempelvis föreningar, kliniker, företag, gym, eller starta och driva eget. Oavsett vad du har för syfte och drömmar i samband med att gå vår utbildning, så förbereder vi dig så att du kan komma igång.

 

Så här hjälper du människor som massageterapeut.


Psykiskt och fysiskt välmående.

Många vet att massage är nyttigt för kroppen och kan erbjuda enormt positiva skillnader gällande en persons välmående, både psykiskt och fysiskt. Dessa aspekter hör samman, och vardera part påverkar varandra.

En person kan vara medveten mentalt om ett föreliggande problem, till exempel ont i muskler eller spänningar i nacke, men ibland kan det vara svårt att definiera orsaken bakom ett symptom. Ifall en obalans som till exempel en kontinuerlig och långvarig stress har skett påverkar detta hela kroppens system negativt, och ifall problemet inte åtgärdas och rensas bort från systemet återstår symptomen, som exempelvis onda spänningar eller smärtor i leder och muskler.

Som massageterapeut kan du hjälpa människor att sänka stressnivån och lätta upp spänningar, samt erbjuda dina patienter större chanser att återgå till ett "optimalt" tillstånd.


Fördelar med massage.

Massage brukar vanligen användas som en komplementär process till återhämtning eller medicin, samt för avslappnande och lugnande skäl. Massagebehandlingar blir vanligare och vanligare bland medicinska situationer, och studier har gång på gång bevisat att massage kurerar och förbättrar den allmänna hälsan.

Bland annat kan massage hjälpa med:

 • Ångest
 • Huvudvärk
 • Spänningar
 • Skador i muskler från idrott och träning
 • Smärtor i leder
 • Dålig sömn
 • Problem med matsmältning och övriga magproblem

Förutom dessa fördelar väljer många massage för komfort, avkoppling och avspänning, och rekommenderas starkt för hälsan.


Hur behöver mina patienter förberedas inför en massage?

Detta är en fråga som vi ofta får här på Massage Academy, vilket vi också noggrant kommer att gå igenom på vår intensiva massageterapeut utbildning i Stockholm. Faktum är att vanligen behövs det ingen speciell förberedelse inför en massage, snarare än att man ber patienten att slappna och andas. Som massör ska du fråga om symtom, medicinsk historia eller skador, samt vad patienten själv önskas åstadkomma med sina massagetillfällen hos dig.

Därefter, vid ett klassiskt massagetillfälle, klär patienten av sig eller byter om till passande kläder. Det är viktigt här att låta patienten själv välja en klädsel som han eller hon är bekväm med. För massage på ansikte, nacke, händer eller fötter kan patienten naturligtvis vara fullt klädd.

Beroende på typ av massage samt session brukar massagetillfället vara mellan 10–90 minuter. Detta beror helt på syfte. Glöm inte att lyssna på dina patienter när du arbetar, ifall han eller hon ber dig att trycka hårdare, lättare, eller ifall det kanske gör för ont. Att trycka på knutor kan vara obehagligt eller smärtfyllt, så informera patienten om detta i förtid, samt be patienten att slappna av och andas djupa, lugna andetag.

 

Gör som många andra och välj Stockholm Massage Academy.

Vanliga frågor du bör ställa dig själv innan du påbörjar ett massageterapi-program.

Att uppfylla en dröm eller en passion är en härlig känsla. Likaså gäller när man med säkerhet och drivkraft strävar mot en ny karriär, eller endast vill utöka sina lärdomar inom ett visst område. Många människor som vill arbeta som eller utöka sina kunskaper inom massage googlar runt samt söker efter massageterapeut-utbildningar i deras närområde - men hur vet man vilket program man ska välja när det finns så stort utbud?

Faktum är den, att valet inför en massageterapeut utbildning bör man vara varsam vilket program man väljer, att programmet är av en respektabel och certifierad skola, innehåller en kvalité som ger dig en fördel på arbetsmarknaden, samt att programmet har många positiva recensioner. Ifall programmet inte skulle vara tillräckligt kvalitativt missar du de färdigheter du behöver för att kunna utföra ditt jobb på arbetsmarknaden.

Utav denna anledning har vi samlat ihop en del frågor som du definitivt bör fråga dig själv, så att du gör en god undersökning för vilken utbildning som passar just dig och det som du är ute efter.

1. Vilka typer av behandlingar kommer jag att lära mig?

Omfattningen av utbildningen är en viktigt aspekt av ditt beslut i kursvalet som du väljer. Många kurser erbjuder en väldigt bred och omfattande vy med mycket innehåll, medan andra kan vara enklare och mer endimensionella. Beroende på vad du är ute efter är det viktigt att göra en undersökning utav kursens innehåll. Vad kommer jag lära mig under denna utbildning? Vad får jag ut utav just denna utbildning som inte andra kan erbjuda? Exempelvis är vissa utbildningar specialinriktade på särskilda träningsområden, till exempel Svensk massage, triggerpunktsterapi, medicinsk massage, fysiologi samt andra områden. Beroende på vad just du söker och vill få ut utav utbildningen måste du först ta reda på exakt vad innehållet är, samt att dessa användningsområden är gynnande för dig och din framtid som massageterapeut.

2. Innehåller utbildningen en praktikperiod?

Här på Stockholm Massage Academy innehåller våra kurser en praktikperiod på 100 timmar. Detta är nödvändigt för att elever ska kunna utforska och erbjudas den tid som krävs för att arbeta med sina färdigheter. Praktisk erfarenhet är därför en mycket viktig aspekt inför valet av en massageterapeut utbildning, så att de massagegrepp och metoder som lärs ut faktiskt kommer till användning, att du lär dig genom en praktiskt erfarenhet och situation.

3. Vad har lärarna för erfarenhet?

Inför valet av utbildningen är lärarna och instruktörernas erfarenhet utav största vikt för att kursen ska vara kvalitativ, givande och professionell. Direkt i början utav din karriär är det viktigt att du hamnar i rätt i händer. Detta säkerställer en särskild hög nivå på den utbildning du får, att instruktörerna är erfarna och certifierade, samt att dem erhåller ett track record med mångfald av tidigt utförda arbeten. Gör därför en noggrann undersökning och ställ frågor till din lärare, så att du vet vad du kommer att få ut utav utbildningen.

Ta steget!

Boka din plats redan idag!


 
 
BOKA PLATS