Massageutbildning intensiv.

Bli diplomerad friskvårdsmassör med Stockholm Massage Academy - en intensiv kurs på 2 dagar (totalt 16 timmar).

Missa inte chansen att bli diplomerad massör, en massageutbildning intensiv kurs på 2 dagar följt utav en praktikperiod och diplomprov. Kursen hålls i Stockholm, Clarion Hotel, vars instruktörer arbetar som massageteam på Melodifestivalens artister och programledare.

Nu är det din tur att lära dig professionell massage. Anmäl dig till vår massageutbildning intensiv kurs redan idag!


Pris: 9.690 kr inkl moms.

Kursmaterial & Diplomprov ingår!


JAG ÄR INTRESSERAD
 

Massageutbildning intensiv kurs.

Centralt på Clarion Hotel.

Utbildningen har sedan 10 år tillbaka hållits centralt på Clarion Hotel i Stockholm. Våra instruktörer har lång erfarenhet inom diverse massagetekniker såsom Svensk Klassisk Massage, stretcher och töjningar samt effektiva grepp för helande ändamål. Tillsammans med våra elever som går vår massageutbildning intensiv kurs går vi igenom och övar på dessa tekniker, diskuterar hur ni bemöter kunder, hur ni startar eget, samt en genomgång av grundläggande anatomi och fysiologi. Vi ser fram emot att träffa dig!

 

Massageutbildning intensiv kurs på 2 dagar.

Vår massageutbildning intensiv kurs består utav 2 dagars intensiv träning, och därefter följer en praktikperiod eller "självstudie" på 100 timmar, där eleven på egen hand får chansen att öva med de tekniker och grepp som vi gått igenom tillsammans. De flesta brukar öva på nära och kära. Efter det egna arbetet kan eleven ta ett diplomprov, vilket när avklarat blir belönat med ett diplom och kan kalla sig själv diplomerad friskvårdsmassör.

Av de elever som går på vår massageutbildning intensiv kurs klarar cirka 93% av slutprovet redan på första tillfället. De elever som inte klarar av provet får möjligheten att prova igen vid nästa tillfälle, helt utan extra kostnad. Bland annat kommer vi att gå igenom följande:

 • 2 Intensivdagar på Clarion Hotell á 16h totalt.
 • Svensk Klassisk Massage
 • Stretch & töjningar
 • Genomgång av grundläggande anatomi och fysiologi
 • Helkroppsmassage inkl. fot- och ansiktsmassage
 • Så startar du eget företag

9.8 i betyg från 343 omdömen!

Våra elever älskar vår utbildning.

 • En helt fantastiskt lärorik helg, jag rekommenderar Stockholm Massage Academy varmt!   Läs fler recensioner här
 • Stefan som håller i kursen och som grundat SMA är en oustanding läromästare. Han förklarar ingående om alla tekniker, ger direkt feedback på det man som elev utför under kursen, han är noga med att alla förstått vad massagen går ut på. Kompendiet som man får är bra utformat där man kan skriva egna anteckningar och "kom i håg". Det är bra pauser och tid för att äta lunch. Orden "Men det fattar ni! Klingar gott i salen:) Tack för en fantastisk helg med ny kunskap och nya vänner/kollegor.   Läs fler recensioner här
 • Det klart att Stockholm Massage Academy AB ska får och inte . vill tacka våran skönaste kursledare Stefan Malmsten och alla ödmjuka elever för en jätte trevlig helg.   Läs fler recensioner här
 • Har varit en helt otrolig helg med mycket massage. Får lära sig massor på kort tid. man klara de för Stefan är en kanon lärare.☺️ Om man har tänkt att gå en kurs så är de den här kursen man ska gå helt klart finns ingen annan ⭐⭐

  Läs fler recensioner här
 • En utbildning för alla! Är du minsta intresserad av massage är denna utbildning ett måste! Du får lära dig massor, mer än jag trodde var möjligt på en helg!

  Läs fler recensioner här
 • On my way back to Malmö after 2 beautiful day's with the passionated and energetic Stefan as leader of the course. I can highly recommend this intensive course to anyone who wants to learn more about massage and whom ever needs a diploma. A great way to start your own buisness easy and handy. Don't miss out!

  Läs fler recensioner här
 • Jag kan bara säga till alla som funderar på att bli massörer. Gå denna kurs, för den är så bra. Två intensivdagar som gett mig så mycket kunskap. Stefan som håller i kursen är en sån duktig lärare. Han ger bra feedback och dessutom säger hur man ska stå. Han visar tydligt med alla massagegrepp. Känner man sig osäker så frågar man bara och han hjälper glatt till. Sen är Stefan en härlig lärare som även får oss elever till ett gott skratt. Han visar hur man ska göra och inte göra( när han visar hur man inte ska göra så gör han roliga miner och bjuder på sig själv och man får sig ett gott skratt. Man har roligt tillsammans. Alla som är med i kursen kommer varandra så nära varandra. Man skrattar tillsammans. Jag ger kursen 10 stjärnor av 10 :-)

  Läs fler recensioner här

Ta steget!

Boka din plats redan idag!


 
 
BOKA PLATS