Massageutbildning pris.

Stockholm Massage Academy erbjuder diplomerad friskvårdsmassör-utbildning i Stockholm.

Välkommen till Stockholm Massage Academy. Om du har googlat "massageutbildning pris" har du kommit helt rätt! Vi erbjuder dig en möjlighet att bli diplomerad friskvårdsmassör till ett bra pris, en investering som består utav en intensivkurs på 2 dagar, 8 timmar per dag, samt 100 timmars självstudie där du provar på dina färdigheter och metoder som vi tillsammans har gått igenom på plats.

Boka din plats redan idag eller kontakta oss för mer information!


Pris: 9.690 kr inkl moms.

Kursmaterial & Diplomprov ingår!


JAG ÄR INTRESSERAD

Vi har 10 år av erfarenhet.

Vi kan massage! Genom dessa 10 år har Stockholm Massage Academy masserat programledare och artister från bland annat Sveriges största program, Melodifestivalen, samt hållit våra kurser och undervisat elever på Clarion Hotel. Vi har sedan börjat stått för kvalitet och värde när vi arbetar, och nu är det din tur att kunna erbjuda detsamma.

Stefan Malmsten – din kursledare.

Detta är Stefan Malmsten, din kursledare och coach. I vår kurs kommer vi att gå igenom tillsammans diverse metoder, tekniker och massage-grepp, så att du på egen hand kan påbörja ditt liv som massageterapeut. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer eller har några frågor om hur vi arbetar.

9.8 i betyg från 343 omdömen!

Våra elever älskar vår utbildning.

 • En helt fantastiskt lärorik helg, jag rekommenderar Stockholm Massage Academy varmt!   Läs fler recensioner här
 • Stefan som håller i kursen och som grundat SMA är en oustanding läromästare. Han förklarar ingående om alla tekniker, ger direkt feedback på det man som elev utför under kursen, han är noga med att alla förstått vad massagen går ut på. Kompendiet som man får är bra utformat där man kan skriva egna anteckningar och "kom i håg". Det är bra pauser och tid för att äta lunch. Orden "Men det fattar ni! Klingar gott i salen:) Tack för en fantastisk helg med ny kunskap och nya vänner/kollegor.   Läs fler recensioner här
 • Det klart att Stockholm Massage Academy AB ska får och inte . vill tacka våran skönaste kursledare Stefan Malmsten och alla ödmjuka elever för en jätte trevlig helg.   Läs fler recensioner här
 • Har varit en helt otrolig helg med mycket massage. Får lära sig massor på kort tid. man klara de för Stefan är en kanon lärare.☺️ Om man har tänkt att gå en kurs så är de den här kursen man ska gå helt klart finns ingen annan ⭐⭐

  Läs fler recensioner här
 • En utbildning för alla! Är du minsta intresserad av massage är denna utbildning ett måste! Du får lära dig massor, mer än jag trodde var möjligt på en helg!

  Läs fler recensioner här
 • On my way back to Malmö after 2 beautiful day's with the passionated and energetic Stefan as leader of the course. I can highly recommend this intensive course to anyone who wants to learn more about massage and whom ever needs a diploma. A great way to start your own buisness easy and handy. Don't miss out!

  Läs fler recensioner här
 • Jag kan bara säga till alla som funderar på att bli massörer. Gå denna kurs, för den är så bra. Två intensivdagar som gett mig så mycket kunskap. Stefan som håller i kursen är en sån duktig lärare. Han ger bra feedback och dessutom säger hur man ska stå. Han visar tydligt med alla massagegrepp. Känner man sig osäker så frågar man bara och han hjälper glatt till. Sen är Stefan en härlig lärare som även får oss elever till ett gott skratt. Han visar hur man ska göra och inte göra( när han visar hur man inte ska göra så gör han roliga miner och bjuder på sig själv och man får sig ett gott skratt. Man har roligt tillsammans. Alla som är med i kursen kommer varandra så nära varandra. Man skrattar tillsammans. Jag ger kursen 10 stjärnor av 10 :-)

  Läs fler recensioner här

Ta steget!

Boka din plats redan idag!


 
 
 

2 kursdagar. 8 timmar per dag. Professionella kursledare.

Massageutbildning pris - 9.690 kr inkl moms.

Genom vårt lovvärda massageutbildning pris här på Stockholm Massage Academy har du chansen att, med hjälp och instruktioner utav våra experter, bli diplomerad massageterapeut. På Clarion Hotel kommer vi tillsammans i grupp att gå igenom varierande massagetekniker och grepp, samt grundläggande vetskap inom fysiologi och anatomi. Vi erbjuder ett massageutbildning pris som är prisvärt och en värdefull investering, samt förbereder dig till att till exempel starta eget.

Centralt och nära.

Vi håller våra kurser på Clarion Hotel centralt i Stockholm. Boka din plats redan idag!

 
BOKA PLATS