Svensk klassisk massage.

Två dagars intensivutbildning i Stockholm.

Bli diplomerad friskvårdsmassör i Svensk Klassisk Massage med Stockholm Massage Academy. I 10 år har våra instruktörer tillsammans med våra elever gått igenom de diverse metoder och tekniker som Svensk Klassisk Massage har att erbjuda – nu är det din tur.

Gå vår massagekurs eller kontakta oss för att veta mer.


Pris: 9.690 kr inkl moms.

Kursmaterial & Diplomprov ingår!


JAG ÄR INTRESSERAD
 

Vad är Svensk Klassisk Massage?

Svensk Klassisk Massage är idag en populär terapeutmetod världen över. Det är en behandlingsform vars fokus är behandling utav patienters spänningar, smärtor, stramhet, knutor, med mera som uppstått i muskler och kroppen.

Svensk Klassisk Massage sker på en varierande mängd sätt, och skiljer sig mellan varje utövare. Man har inte helt enats hur behandlingsmetoden ser ut i detalj, men däremot är dess syfte alltid densamma, dvs en muskelbehandling för generell avslappning och behandling utav värk och spänningar.

 

Behandlar och förhindrar smärtor.

Det första steget i behandlingen är en snabbare uppvärmning utav patientens muskler, diverse strykningar som påverkar musklernas blodcirkulation, och förbereder dessa inför de djupare trycken och greppen. Därefter när musklerna är redo och uppvärmda sker den nästa fasen i behandlingsprocessen, vilket är de starkare greppen och töjningar för att komma åt patienters spänningar, smärtor, stramhet, knutor, med mera som uppstått i musklernas djup. Metoder som används är bland annat en mix utav tryck, tapotement (även kallad hackningar) samt en rad töjningar och även ibland lättare stretcher.

Svensk Klassisk Massage fokuserar på att behandla samt minska risker för framtida smärtor som orsakats på grund av stress, stelhet, med mera, varav rekommenderas en kontinuerlig massageterapeutbehandling för bästa effekt. Stockholm Massage Academy har lärt ut Svensk Klassisk Massage i över 10 år, och våra professionella instruktörer har mångfald med erfarenhet.

Är du intresserad att lära dig Svensk Klassisk Massage? Kontakta oss idag eller boka vår massagekurs!

9.8 i betyg från 343 omdömen!

Våra elever älskar vår utbildning.

 • En helt fantastiskt lärorik helg, jag rekommenderar Stockholm Massage Academy varmt!   Läs fler recensioner här
 • Stefan som håller i kursen och som grundat SMA är en oustanding läromästare. Han förklarar ingående om alla tekniker, ger direkt feedback på det man som elev utför under kursen, han är noga med att alla förstått vad massagen går ut på. Kompendiet som man får är bra utformat där man kan skriva egna anteckningar och "kom i håg". Det är bra pauser och tid för att äta lunch. Orden "Men det fattar ni! Klingar gott i salen:) Tack för en fantastisk helg med ny kunskap och nya vänner/kollegor.   Läs fler recensioner här
 • Det klart att Stockholm Massage Academy AB ska får och inte . vill tacka våran skönaste kursledare Stefan Malmsten och alla ödmjuka elever för en jätte trevlig helg.   Läs fler recensioner här
 • Har varit en helt otrolig helg med mycket massage. Får lära sig massor på kort tid. man klara de för Stefan är en kanon lärare.☺️ Om man har tänkt att gå en kurs så är de den här kursen man ska gå helt klart finns ingen annan ⭐⭐

  Läs fler recensioner här
 • En utbildning för alla! Är du minsta intresserad av massage är denna utbildning ett måste! Du får lära dig massor, mer än jag trodde var möjligt på en helg!

  Läs fler recensioner här
 • On my way back to Malmö after 2 beautiful day's with the passionated and energetic Stefan as leader of the course. I can highly recommend this intensive course to anyone who wants to learn more about massage and whom ever needs a diploma. A great way to start your own buisness easy and handy. Don't miss out!

  Läs fler recensioner här
 • Jag kan bara säga till alla som funderar på att bli massörer. Gå denna kurs, för den är så bra. Två intensivdagar som gett mig så mycket kunskap. Stefan som håller i kursen är en sån duktig lärare. Han ger bra feedback och dessutom säger hur man ska stå. Han visar tydligt med alla massagegrepp. Känner man sig osäker så frågar man bara och han hjälper glatt till. Sen är Stefan en härlig lärare som även får oss elever till ett gott skratt. Han visar hur man ska göra och inte göra( när han visar hur man inte ska göra så gör han roliga miner och bjuder på sig själv och man får sig ett gott skratt. Man har roligt tillsammans. Alla som är med i kursen kommer varandra så nära varandra. Man skrattar tillsammans. Jag ger kursen 10 stjärnor av 10 :-)

  Läs fler recensioner här

Ta steget!

Boka din plats redan idag!


 
 
 

Är det din tur? Lär dig Svensk Klassisk Massage.

Om du vill lära dig Svensk Klassisk Massage har du kommit helt rätt. Om du går vår intensivutbildning blir du diplomerad massageterapeut, och förutom Svensk Klassisk Massage kommer du att lära dig grunderna inom anatomi och fysiologi, kundbemötande, och mycket mer! Med denna kunskap är du redo att ta steget vidare, som att till exempel starta eget. I vår utbildning utforskar och arbetar vi, förutom Svensk Klassisk Massage, även med stretchpunkter, töjningar och olika behandlingssätt. Dessa massagetekniker och metoder ger dig smarta och användbara redskap för din framtid.

Varmt välkommen till att boka en plats redan idag, eller kontakta oss för ytterligare information!

Så här ser vår utbildningar ut inom Svensk Klassisk Massage.

Våra utbildningar inom massagetekniker såsom Svensk Klassisk Massage är en lärorik och rolig process. Intensivutbildningen består utav 2 dagar (16 timmar totalt) följt utav en självstudie på 100 timmar, och därefter sker diplomprovet. Kursen håller plats på Clarion Hotel i Stockholm, där vi tillsammans går igenom Svensk Klassisk Massage, diverse massagemetoder och tekniker, anatomi, fysiologi, hur man startar eget, hur man bemöter kunder, och mycket mer. Självstudien på 100 timmar är perioden där eleven ska använda och öva på de tekniker vi lärt oss på plats, till exempel Svensk Klassisk Massage. Vanligen övar våra elever på nära och kära under denna period. Efter självstudie-perioden får eleven ta diplomprovet, vilket 93% utav våra elever klarar redan på första försöket. Ifall man inte klarar provet får man göra om det vid nästa tillfälle, gratis! Våra utbildningar inom massage är givande, roliga och lärorika - är du redo att lära dig Svensk Klassisk Massage?

Bland annat ingår följande i våran kurs:

 • 2 Intensivdagar på Clarion Hotell á 16h totalt.
 • Svensk Klassisk Massage
 • Stretch & töjningar
 • Genomgång av grundläggande anatomi och fysiologi
 • Helkroppsmassage inkl. fot- och ansiktsmassage
 • Så startar du eget företag

Boka din plats eller hör av dig för mer information. Varmt välkommen!

 
BOKA PLATS