Utbildning massage Södermalm.

Är du redo att gå en intensiv, tvådagars utbildning för massage i Södermalm?

Varmt välkommen till Stockholm Massage Academy! Genom att går vi kurs får du goda kunskaper och erfarenheter inom massage, och blir en diplomerad massageterapeut.

Missa inte din chans, boka din plats redan idag eller kontakta oss om du vill veta mer.


Pris: 7.690 kr inkl moms.

Kursmaterial & Diplomprov ingår!


JAG ÄR INTRESSERAD
 

Utbildning massage Södermalm

Centralt på Clarion Hotel

Utbildningen sker på Clarion Hotel i Stockholm, Södermalm, där vi har utbildat elever i över 10 år. Våra kursledare har lång erfarenhet, och har bland annat arbetat som massageteam på Sveriges största tv-produktion Melodifestivalen, både på artister och programledare. Här på Stockholm Massage Academy kan vi massage: nu är det din tur.

 

Kursens omfattning.

Kursen består utav 2 dagars intensiv inlärning, följt utav 100 timmars självstudie på egen hand. Därefter får eleven ta ett slutprov, vilket när avklarat blir tilldelat ett diplom. Vi går igenom Klassisk Svensk Massage, diverse grepp och tekniker, samt diskuterar hur man startar eget och bemöter kunder. På detta vis kan du som diplomerad massageterapeut med trygghet erbjuda professionell massage till dina kunder eller nära och kära.

 • 2 Intensivdagar på Clarion Hotell á 16h totalt.
 • Svensk Klassisk Massage
 • Stretch & töjningar
 • Genomgång av grundläggande anatomi och fysiologi
 • Helkroppsmassage inkl. fot- och ansiktsmassage
 • Så startar du eget företag

Efter kursen är avslutad följer en 100 timmars självstudie och eget arbete, vars tidsåtgång de flesta elever brukar använda att öva på sina vänner eller familj. Därefter får eleven göra ett slutprov.

Vi är stolta att meddela att ca 93% utav våra elever klarar av slutprovet redan på första försöket. Ifall eleven inte skulle klara av provet får denne göra omprov, helt utan extra kostnad.

9.8 i betyg från 343 omdömen!

Våra elever älskar vår utbildning.

 • En helt fantastiskt lärorik helg, jag rekommenderar Stockholm Massage Academy varmt!   Läs fler recensioner här
 • Stefan som håller i kursen och som grundat SMA är en oustanding läromästare. Han förklarar ingående om alla tekniker, ger direkt feedback på det man som elev utför under kursen, han är noga med att alla förstått vad massagen går ut på. Kompendiet som man får är bra utformat där man kan skriva egna anteckningar och "kom i håg". Det är bra pauser och tid för att äta lunch. Orden "Men det fattar ni! Klingar gott i salen:) Tack för en fantastisk helg med ny kunskap och nya vänner/kollegor.   Läs fler recensioner här
 • Det klart att Stockholm Massage Academy AB ska får och inte . vill tacka våran skönaste kursledare Stefan Malmsten och alla ödmjuka elever för en jätte trevlig helg.   Läs fler recensioner här
 • Har varit en helt otrolig helg med mycket massage. Får lära sig massor på kort tid. man klara de för Stefan är en kanon lärare.☺️ Om man har tänkt att gå en kurs så är de den här kursen man ska gå helt klart finns ingen annan ⭐⭐

  Läs fler recensioner här
 • En utbildning för alla! Är du minsta intresserad av massage är denna utbildning ett måste! Du får lära dig massor, mer än jag trodde var möjligt på en helg!

  Läs fler recensioner här
 • On my way back to Malmö after 2 beautiful day's with the passionated and energetic Stefan as leader of the course. I can highly recommend this intensive course to anyone who wants to learn more about massage and whom ever needs a diploma. A great way to start your own buisness easy and handy. Don't miss out!

  Läs fler recensioner här
 • Jag kan bara säga till alla som funderar på att bli massörer. Gå denna kurs, för den är så bra. Två intensivdagar som gett mig så mycket kunskap. Stefan som håller i kursen är en sån duktig lärare. Han ger bra feedback och dessutom säger hur man ska stå. Han visar tydligt med alla massagegrepp. Känner man sig osäker så frågar man bara och han hjälper glatt till. Sen är Stefan en härlig lärare som även får oss elever till ett gott skratt. Han visar hur man ska göra och inte göra( när han visar hur man inte ska göra så gör han roliga miner och bjuder på sig själv och man får sig ett gott skratt. Man har roligt tillsammans. Alla som är med i kursen kommer varandra så nära varandra. Man skrattar tillsammans. Jag ger kursen 10 stjärnor av 10 :-)

  Läs fler recensioner här
 

Starta eget eller endast för kunskapen.

Utbildning massage Södermalm – sprid kunskapen och hälsan som massage erbjuder.

Massage Academy har utbildat i många år. Våra populära kurser har fått enormt positiv respons, och har lett till många uppfyllda drömmar och goda erfarenheter. Boka din plats idag! Utbildning massage Södermalm – nu är det din tur!

 

Ta steget!

Boka din plats redan idag!


 
 
BOKA PLATS